PILATES Methode CURSUS & LES aanbod Groep Mat:

Maak opnieuw kennis met de authentieke & klassieke Pilates methode

 

SPECIALE SERIE VAN 5 WEKEN – 2 X pw COMMITMENT 

(1 x per week of losse lessen ook mogelijk)

 

 

  • Maandag  30 augustus t/m 27 september 2021

    • 18:00 – Intro/Basic/ Beginners

    • 19:00 – Intermediate/ Gevorderd

  • Donderdag 2 september t/m 30 september 2021

    • 18:00 – Intro/Basic/ Beginners

    • 19:00 – Intermediate/ Gevorderd

 

De groepslessen met grondoefeningen die je wellicht kent van de sportschool, zijn slechts een klein onderdeel van deze fysieke en mentale trainingsmethode. Het volledige systemische werk, gebeurt bij voorkeur in privé sessies op speciaal voor de methode ontwikkelde toestellen en onder begeleiding van een gediplomeerd ‘personal trainer’.

 

Duitser Joseph Hubertus Pilates, liep minstens 50 jaar vooruit op zijn tijd toen hij in 1926 voet aan wal zette in New York City om daar zijn eerste Pilates studio te openen.

Pilates, eigenlijk The Art of Contrology genoemd, is dus geen trend, maar een trainingsmethode van meer dan 100 jaar oud!

 

Om een idee te krijgen van wat deze methode allemaal kan betekenen voor jouw lichaam, geest en gezondheid, biedt 2e generatie klassieke Pilates methode teacher trainer & coach Marjon van Grunsven een speciale mat cursus  van 5 weken aan in hartje ’s-Hertogenbosch in de mooie 100m2 cursus ruimte van de Kamers van Conijn in de Sint Joris Straat 23  in 's-Hertogenbosch. 

 

HOE ZIET DE CURSUS ERUIT?

2 keer in de week kun je komen trainen GEDURENDE EEN PERIODE VAN 5 WEKEN. Je zult versteld staan van wat 10 sessies al voor je lichaam en geest kunnen doen. (1 keer  per week is ook mogelijk)

Maak je commitment, kom uit de COVID-19 Lock down samen met anderen, voel je ontmoet met aandacht en passie en proef het effect van deze mooie methode.

We werken met groepen van maximaal 10 personen.

 

Schrijf je in VOOR 1 augustus 2021

Mat Groep cursus aanbod:

10 groep mat sessies gedurende 5 weken:  € 175.00

 

( Voor meer inschrijf opties zie inschrijfformulier)

 

 

 

 

* Cursus gaat van start bij voldoende aanmeldingen.